Trappstädning

Trappstädning – Stockholm med omnejd

En välstädad fastighet gör att såväl boende som besökare trivs bättre, samtidigt som det visar att ni bryr er om fastigheten. Våra erfarna och duktiga medarbetare är noga med att utföra trappstädning som ni är nöjda med, oavsett tid på dygnet och antal dagar per vecka som ni önskar.

Skräddarsydd trappstädning efter behov

Vi är noga med att utföra trappstädning som ni är nöjda med, oavsett tid på dygnet och antal dagar per vecka som ni önskar. En välstädad fastighet gör att såväl boende som besökare trivs bättre, samtidigt som det visar att ni bryr er om fastigheten. Oavsett om ni är en mindre eller större fastighetsägare är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Trappstädning – Pris

Stockholms Städpartner utför trappstädning till ett ekonomiskt fördelaktigt pris. Fyll i en intresseanmälan nedan så återkommer vi med en offert för trappstädning anpassat efter era önskemål.

Tilläggstjänster som snöskottning och gräsklippning

För att underlätta logistiken kring er fastighets drift och skötsel erbjuder vi tilläggstjänster som snöskottning, gräsklippning och larmrondering. Vi anpassar oss efter era behov.

Vanliga frågor:

Hur ofta behöver vi trappstädning?

Ett trapphus behöva i genomsnitt städas cirka en gång i veckan, men detta kan variera beroende på typ av fastighet, samt väder och årstid. Eftersom behovet av trappstädning generellt är större under vinterhalvåret rekommenderar vi en något förhöjd städfrekvens under denna period.

Erbjuder ni endast trappstädning i Stockholm?

Vår huvudsakliga verksamhet bedrivs i Stockholm, men vi kan även erbjuda trappstädning i städer som Göteborg, Malmö, Örebro med flera.

Är det alltid samma personal som utför trappstädning?

Ja. När ni tecknar ett avtal med oss så får ni trappstädning utförd av samma personal. Undantag kan förekomma med anledning av semester och sjukdom.

Erbjuder ni fler lokalvårdstjänster utöver trappstädning?

Stockholms Städpartner erbjuder ett brett utbud av lokalvård i Stockholm i form av till exempel kontorsstädning, butiksstädning, städning av centrumanläggningar, byggstädning, hotellstädning, garagestädning, golvvård och städning av rulltrappor.

Woman cleaning stair railings at home