Flytthjälp

Flytthjälp vid företagsflytt

För att göra det så enkelt som möjligt att flytta gör vi det tunga arbetet åt er. När ni känner att det är dags för ert företag att flytta ordnar vi en skräddarsydd lösning utifrån era önskemål.

Företag som flyttar är i behov av hjälp för att inte verksamheten ska påverkas negativt och detta är något vi tar stor hänsyn till.

Kontorsflytt med egen kontaktperson

Flytt av kontor kan ske av flera orsaker, till exempel omorganisering, expansion eller helt enkelt behov av nya lokaler. Oavsett orsak ser vår flyttpersonal till att flytten sker så smidigt som möjligt.

Vi hittar tillsammans med er och med hänsyn tagen till just era behov, en lösning som passar ert företag. För att alla medarbetare på ert företag ska kunna se att flytten går enligt plan erbjuder vi också en flyttmanual samt en egen kontaktperson som är er behjälplig under flytten och som säkerställer att processen går enligt plan.

Vi slänger det ni inte vill ha kvar

En flytt är ett bra tillfälle att göra sig av med saker som man samlat på sig men som man inte längre behöver. Att slänga saker som inte längre används hjälper vi gärna till med, oavsett om det är papper, broschyrer, skåp, möbler, skrymmande inventarier eller något annat.

Flyttstädning

En viktig del i flytten som inte får försummas är flyttstädningen. Eftersom vi har lång erfarenhet och välutbildad personal vi vet hur flyttstädningen utförs på bästa sätt.

Montering

Våra monteringstekniker har hög kunskap om de flesta märken på marknaden och kan utföra allt inom montering av möbler, gardiner och tavlor. Vi anpassar oss helt utifrån ert behov.

Moving