Bemanning

Stockholms Städpartner i Stockholm erbjuder ert företag en flexibel lösning för bemanning där vi ser till att era samtliga behov uppfylls. Vi erbjuder bland annat bemanningstjänster som vaktmästare, receptionister, förrådspersonal, fastighetsskötare, gräsklippningspersonal och snöskottare. Vår personal har både kompetens och erfarenhet. All personal inom vår jourbemanning har dessutom erfarenhet av reception/växel och kundtjänst. Er kravprofil är mycket viktig för oss.

Skräddarsydd bemanning

Vi kan möta era behov oavsett om ni är behöver bemanning en kortare tid som ett fåtal timmar, eller om ert företag behöver en stor personalstyrka över en längre period. Vi är dig behjälplig med att ha rätt bemanningsstyrka för ändamålet, samt med att vara dig behjälpligs för såväl planerade som oförutsedda förändringar i ordinarie personalstyrkan.

Jourbemanning

För att säkerställa personalstyrkan i er reception/växel/kundservice/internservice vid kortsiktiga behov så som t ex sjukdom erbjuder vi jourbemanning då våra jourkonsulter ersätter ordinarie personal.

Konsulterna i vår jourbemanning är

  • Representativa
  • Serviceinriktad
  • Drivna och initiativrika
  • Datorvana
  • tvåspråkiga (svenska & engelska)

Fördelar med Stockholms Städpartner:s jouravtal

  •  Vi ersätter snabbt vid sjukdom och semester
  •  Ni får samma person varje gång
  •  Ni betalar när ni har fått en person på plats
  •  Inga förbindelser eller fasta avgifter
  •  Ni har alltid möjlighet att kontakta oss via jourtelefon dygnet runt!

Frågor och svar om bemanning

Här besvarar vi de vanligaste frågorna som vi får om bemanning och jourbemanning.

Vilka bemanningstjänster tillhandahåller ni?

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för företag, däribland receptionister, gräsklippare, snöskottare och vaktmästare. Vi erbjuder bemanningstjänster oavsett vilka era behov är.

Hyra receptionist i Stockholm – är det möjligt?

Ja. Bemanning av receptionister är en av alla de bemanningstjänster vi tillhandahåller. Kontakta oss och berätta vilka behov ni har.

Får vi hjälp av samma bemanningspersonal varje gång?

Ja, det får ni. Vi ser till att ni får hjälp av samma person vid varje tillfälle. Detta för att ni ska kunna få en så bra relation som möjligt.

Vad kostar bemanning?

Priset beror på vilken typ av tjänst ni önskar samt hur ofta ni behöver bemanningspersonal. Ni betalar endast för den tid ni har personen hos er. Ni betalar således endast för exempelvis snöskottning de dagar ni har behov av det och inte för en längre period där det inte alltid finns behov av tjänsten. Om ni är intresserade av våra tjänste får ni gärna kontakta oss för att få ett prisförslag.

Two women are sitting at the table and discussing job problems and solving issues in work.