Lokalvård

Vad är lokalvård?

Lokalvård handlar om att renhålla, vårda och underhålla lokaler, kontor och andra typer av miljöer. Lokalvård kan omfatta allt från dammsugning, skurning av golv och fönsterputsning till tömning av papperskorgar. Vår ambition är att tillsammans mer er som kund hitta en lösning som är bra både utifrån en ekonomisk aspekt liksom ur kvalitets- och miljösynpunkt.

Miljövänlig & skräddarsydd lokalvård i Sverige

Vi på Stockholms Städpartner fokuserar alltid på det som är bäst för dig som kund. För oss är det en självklarhet att skapa goda relationer över lång tid med våra kunder.

Vår långa erfarenhet av lokalvård i Stockholm gör att vi kan utföra städning efter kundens behov och önskemål. Vår ambition är att tillsammans mer er som kund hitta en lösning, som är bra både utifrån en ekonomisk aspekt liksom ur kvalitets- och miljösynpunkt.

Vad ingår i lokalvård genom Stockholms Städpartner?

Stockholms Städpartner anpassar lokalvården efter befintliga omständigheter och specifika önskemål. Detta gäller för såväl mindre kontor som större fabriker. Med Stockholms Städpartner ingår allt från tömning av papperskorgar och skurning av golv till kraftfull golvrengöring med städmaskiner.

All städning görs med miljövänligt städmaterial eftersom vi är noga med att använda det senaste inom såväl teknik som utrustning.

Förmånlig helhetsleverantör

Stockholms Städpartner är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice och har som mål att erbjuda kunderna en enklare vardag. Vi har som mål att det ska vara både enkelt och förmånligt att vara kund hos oss och erbjuder därför möjligheten att anlita oss för lokalvård samt ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, t ex leverans av fruktkorg utan extra kostnad.

Yellow modern vacuum cleaner in living room. Copy space. Flat clean vacuuming concept
Cleaning