Handyman / Vaktmästare

Anlita Handyman / Vaktmästare

Att företag behöver en pålitlig och flexibel lösning på vaktmästeritjänster är sedan länge känt. Mindre och medelstora företag har emellertid ofta svårt att anlita en vaktmästare på heltid, men behovet av diverse göromål försvinner dock inte. Som ett resultat av svårigheten att anställa någon för att utföra dessa tjänster får dessa tjänster istället efter bästa förmåga utföras av en receptionist, eller annan anställd. Vi anser att detta inte är en optimal lösning.

Handyman tillgodoser befintligt behov

Vår lösning är en handyman. Denne kan utföra enklare hantverksjobb, möbelmontering, borra upp gardinstänger, måla väggar och tak, mindre byggprojekt och liknande. Fördelen med en handyman är att vi kommer med kort varsel och med samtliga verktyg som uppdraget kräver istället för att ni ska behöva vänta på en hantverkare. Därför kan en kompetent handyman kan vara lösningen på era problem med:

• Enklare hantverksjobb
• Möbelmontering
• Borra upp gardinstänger
• Måla väggar och tak
• Mindre byggprojekt

Hyra vaktmästare med rätt kompetens och verktyg

När ni hyr en vaktmästare av oss garanterar vi att vi skickar ut vaktmästare som har den rätt kompetens och rätt verktyg för arbetet som ska utföras. Eftersom vi alltid strävar efter att tillgodose våra kunders behov har vi inga begränsningar för våra tjänster. Vi är tillgängliga både för er som behöver hjälp ofta, och för er som bara vill ha det en enda gång. Vi erbjuder våra tjänster till företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsskötare runtom i hela Storstockholm.

Image of plumber man with equipment and clipboard working in apartment